Welkom bij HornAudio, waar geluid klinkt als magie

Ik, Marcel, deel mijn passie voor muziek en mijn reis van muzikant met de band Rapalje naar oprichter van HornAudio. Mijn ervaringen op podia hebben mij geleerd hoe essentieel goed geluid is.

Muziek is een universele taal die mensen verbindt, en ik wil jou de kans geven om geluid in zijn puurste vorm te beleven, zodat je kunt genieten van de geluiden zoals de muzikanten het bedoeld hebben.
Het systeem van HornAudio is ontworpen om deze live ervaring in elke omgeving te reproduceren. Daarbij combineer ik vakmanschap met pure passie om je een authentieke geluidservaring te geven.

 

Elke voldoende geavanceerde technologie is niet te onderscheiden van magie

Arthur C. Clarke

Meesterwerk

Mijn muzikale reis evolueert nu in het creëren van een revolutionair modulair high end geluidsysteem, het hart van HornAudio. Dit systeem is als een meesterwerk. Het is het resultaat van jarenlang verfijnd vakmanschap, waar techniek en de kunst van geluid worden samengebracht. Dit is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar in het ontwerp waarbij maatwerk in elk afwerkingsdetail gerealiseerd kan worden.

 

Modulair

Het systeem is modulair, aanpasbaar en geschikt voor elke situatie. Het is van heel klein naar groot en naar professioneel PA systeem uitbreidbaar. Het systeem groeit met je mee, het beweegt met jou en je leven. Met elke nieuwe ervaring of ruimte, past HornAudio zich aan, om de magie van muziek, in al haar puurheid, naar jouw wereld te brengen.

 

Duurzaam

Het Hornaudio systeem is duurzaam gebouwd, ontworpen om levenslang mee te gaan. Door innovatief gebruik van 3D-printtechnologieën kunnen we materialen op maat produceren, minimaliseren we verspilling en dragen we bij aan een meer circulaire benadering van productie. Dit resulteert in aanzienlijke vermindering van onze ecologische impact.

 

Samenwerking

Elke set van HornAudio is met handen en hart gemaakt. Ik werk samen met verschillende bedrijven en branches en een deel van mijn productiewerkzaamheden gaan naar sociale werkplaatsen. Ik geef gastcolleges aan scholen in heel Nederland en ben bevoegd leerlocatie voor stagiaires. Zo creëren we samen niet alleen high end geluid, maar ook maatschappelijke waarde.

 

Advies

Particulieren en bedrijven kunnen bij mij terecht voor advies voor het realiseren van een goed geluid. Daarnaast geef ik informatie over regelgeving en het afspelen van muziek in openbare ruimten.

 

Ontdek

Voel je vrij om onze wereld van puur geluid te verkennen. Ontdek onze producten, lees over onze technologie, en deel in de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan. Beleef met ons de kracht van geluid in zijn meest authentieke vormen.

 

Horen is geloven

Bij HornAudio is geavanceerde technologie niet te onderscheiden van magie. Horen is geloven. Heb je interesse in het delen van kennis of het ervaren van de pure essentie van geluid, neem dan contact op voor een onvergetelijke luistersessie, advies of een plan een gastcollege. 

Op de volgende locaties kun je het HornAudio systeem ook vinden en beluisteren:

Museum Café Het Pomphuis Groningen

Café de Burcht Groningen

Grand Theatre Groningen

O’Ceallaiigh Irish Pub Groningen 

Het Forum Groningen

Paleis het Loo Juniorpaleis